Ongeveer 1 jaar nadat SV Odijk en Bunnik’73 de handen ineensloegen op het gebied van meisjes- en vrouwenvoetbal, tekent ook Z.S.C. Patria voorzitter Piet Baauw deze samenwerkingsovereenkomst. Speelsters van Patria komen volgend seizoen ook uit voor 1 van de inmiddels 8 teams van deze nieuwe vereniging.

Jeugdspelers kunnen kiezen uit een MO11, MO13 en MO15, deze teams spelen en trainen bij SV Odijk. Ben je 15 jaar of ouder, dan zijn er 3 seniorenteams in Bunnik op Zondag of een 18+ team op de Vrijdagavond in Zeist. Ook is er een VR30+ voorjaars- en najaarscompetitie.

Door het aansluiten van Z.S.C. Patria, zijn er meer dan 100 speelsters die kunnen uitkomen voor 1 of meerdere teams van de SVO Krommerijnstreek, speelsters kunnen worden uitgeleend tussen de diverse teams, wat ervoor zorgt dat je op de wedstrijd dag altijd genoeg speelsters hebt, iets wat zeker bij vrouwenvoetbal helaas nogal eens een uitdaging is.

Voor Patria betekent deze stap ook dat er actief kan worden geworven voor meisjesvoetbal, iets dat nog ontbrak bij deze sympathieke club. De contributie wordt betaald aan Patria, alleen speel je onder een andere naam en in een iets andere outfit (blauw/wit/oranje). Bij voldoende animo van meiden uit zeist bestaat er ook de mogelijkheid om in de toekomst een of meerdere jeugd teams in Zeist te laten spelen en trainen, er wordt gekeken hoe een en ander zich zal ontwikkelen. De groei is in ieder geval geborgd!

Voor elk wat wils dus, recreatief, met leeftijdsgenoten of prestatie, alles onder aanvoering van een bestuur dat uitsluitend bezig is met meisjes- en vrouwenvoetbal en op 3 prachtige accomodaties. Krijg je ook de kriebels en woon je in de buurt van Zeist, Bunnik of Odijk? Kijk dan eens rond op onze site of sociale media, of neem contact met ons op via hans@svokrommerijnstreek.nl

De foto was genomen voor het Corona virus zijn intrede deed, we hopen dat we snel een taartje kunnen eten om dit succes te vieren!

Hans de Ligt

Voorzitter SVO Krommerijnstreek