Zo, de eerste seizoenshelft zit er op. We maken de balans op voor dat we met onze splinternieuwe vrouwenvoetbalvereniging het nieuwe decenium ingaan. Maar liefst 6 teams speelden competitie en bekerwedstrijden, waarbij onze jongste jeugd (MO11) het wel heel goed deden! Pas in de 3e ronde uitgeschakeld na penalties in de beker en ‘officieus’ kampioen in de 2e klasse. De beloning; 25 januari spelen zij hun eerste wedstrijd in de 1e klasse tegen Elinkwijk, thuis in Odijk om 9:30.

Ook chapeau voor de meiden onder 15, voor het eerste jaar spelend op een heel veld en ook nog eens met veel nieuwe meiden. Het debuut van Amy in vrouwen 3 en een mooie slotoverwinning van 5-0 in hun laatste thuiswedstrijd. Nieuwe tassen, trainingspakken en fraaie SVO outfits, de leiders netjes in coachjassen, wat willen we nog meer. Ook zij zijn klaar voor de eerste thuiswedstrijd op 18 januari om 13.00 in Odijk.

Vrouwen 1, 2 en 3 moeten de draai nog even vinden, heel veel nieuwe gezichten, flink wat vervelende blessures en 2 mooie heugelijke gebeurtenissen; Melanie en Bo T. verwachten hun eerste kindje. Het afscheid van good old Henk van Mourik bij vrouwen 1, een geslaagde sinterklaarviering en steeds groter wordende trainingsopkomst. De eerste wedstrijden zijn hier gepland op 19 januari, beide ook thuis in Bunnik. Tussendoor nog een oefenwedstrijd voor vrouwen 2 in Odijk op 14 januari om 20.15. Overigens zal er een zeer feestelijke aftrap zijn rond 13.00 op zondag de 19e dus komt allen kijken in Bunnik.

Last but not least, de ontdekking van het seizoen, vrouwen 30+. Een zeer stijgende lijn in aantal speelsters, trainende vrouwen en niet te vergeten resultaten. Het programma is nog niet bekend. Maar ook hier kijken we weer uit naar de sportieve prestaties van deze groep enthousiast dames onder leiding van Eef.

We kunnen nog steeds spelers voor alle teams gebruiken. Nogmaals dank aan alle vrijwilligers en sponsoren die we met een persoonlijke kaart ook al even hebben bedankt. Speciale aandacht zal er komende maanden zijn voor de scheidsrechters. Zonder scheidsrechter geen voetbal. Onze vrouwen van 1,2 en 3 fluiten al regelmatig een potje bij de jeugd en daarnaast hebben we een vast team toppers. Maar we kunnen er nog veel meer gebruiken, wil je weten wat het inhoudt? Volg de avonturen van Timo, Manouk en Hans dan op deze speciale website die we samen met SV Odijk en Bunnik’73 veel aandacht gaan geven; komjefluiten.nl of via insta #komjefluiten

Een gelukkig, gezond en sportief 2020 gewenst namens het SVO Bestuur

Wendie, Saskia en Hans