We zijn bijna 1 jaar oud en wat is er veel gebeurd! Een robuust afgekapt seizoen, dat wel, maar gelukkig gaat het nu weer volop over voetbal. Na de aansluiting van Z.S.C. Patria, de uitbreiding van het bestuur met Angéla naar 3 vrouwelijke bestuurders, hebben we ook een T.C. neergezet. Welkom Richard Elders (vader van 2 meiden van de SVO en leider van de MO15) en Gijs van Lunteren (100 jaar voetbal/scheidsrechter technisch ervaring)! We zoeken hier ook nog vrouwelijke inbreng, dus weet je iemand of voel je aangesproken? Contact ons.

Dit is niet onopgemerkt gebleven, we dienden een pitch in bij ING en vertelden daarin onze plannen en resultaten tot dusverre (meissie van de wedstrijd, vrouwelijke scheidsrechters, 100% focus op vrouwen en meidenvoetbal, sociale- en gewone media aandacht etc. etc.) En ja hoor! Uit ruim 200 aanmeldingen zijn wij met 60 andere clubs uitgekozen en ontvangen we een 3 jarig sponsorcontract, een financiële injectie die ons nog sneller bij onze doelstellingen zal brengen. Wat een mooie waardering!

Onlangs hielden we een enquete over de invulling van ons beleidsplan voor de komende 3 jaren, we zijn nu druk bezig met de invulling daarvan: zo introduceren we als eerste (en enige) club in Nederland een MO21 (later meer hierover). Ook zijn we in gesprek gegaan met 2!! hoofdtrainers en verheugt het ons te kunnen melden dat we dinsdag en woensdag zijn rondgekomen met respectievelijk een trainer voor de onderbouw (Jannis Mitropoulos) en een trainer voor de bovenbouw (Teus Verwoerd). Ook leidster van vrouwen 1, Melanie knoopt er weer een jaartje aan. Daar gaan wij nog een trainster aan toevoegen voor de jeugd, binnenkort meer. Zodat we nog meer inhoud geven aan de doelstellingen die ING met de KNVB heeft afgesproken, namelijk groei in aantal en invloed van vrouwen binnen voetbalorganisaties.

We bereiden ons rustig voor op het nieuwe seizoen, maar gaan ook weer van start met een campagne om jonge speelsters (tussen 11 en 20) aan te trekken. De eerste mogen we al verwelkomen, welkom Romy bij de MO15!!! Maar ben je ouder, ook dan ben je van harte welkom om in 1 van onze 4!! vrouwenteams te spelen; op zondag VR1 (3e klasse) VR2 (5e klasse) of vrijdags recreatief bij VR30+ of competatief bij VR18+ (beide spelen 7×7 op half veld) Alleen trainen mag natuurlijk ook. Meer info? hans@svokrommerijnstreek.nl of 06-53796509

We groeien en zijn ambitieus, we laten zien dat als je kunt delen, je ook kunt vermenigvuldigen. We hopen dat andere clubs die ook willen groeien met vrouwen- en meidenvoetbal ons voorbeeld volgen, hulp nodig, klop gerust bij ons aan, we delen ook graag kennis en energie!