Het is stil in vrouwenvoetbal land, gelukkig kunnen we weer trainen en wordt er voorzichtig gekeken naar het nieuwe seizoen. Een aantal nieuwe meiden traint inmiddels weer mee en er wordt ook druk gesproken over belangrijke bijzaken zoals die bij voetbal horen. Ondertussen gaat het leven door, voor de een is dat werk, voor de ander het moederschap en voor weer een ander is het school.

Onze topper Sam Groenen, student, moest een evenement organiseren als 1 van haar eindopdrachten. Maar in deze tijd is een live evenement niet heel makkelijk. Dus had zij gekozen voor een online variant, een online Pub Quiz over vrouwenvoetbal! Na een uitgebreide voorbereiding, waarbij ze zelfs oud international Leonne Stentler heeft weten te strikken voor een promo filmpje, was het dan zover! Afgelopen zaterdagavond een live uitzending in de kantine van SV Odijk in een mooie geïmproviseerde studio opstelling. Beetje zenuwachtig, maar als 1 van de weinige toeschouwers in de zaal, zag ik snel dat Sam ook geknipt is als presentatrice.

De deal is al gemaakt, Sam gaat dit nog een keer in het echt doen, als we weer live met elkaar mogen zijn komt er ook voor de SVO Krommerijnstreek een Pub Quiz, of niet Sam?

De winnaar van de Quiz, Marco (helaas geen meisje) ontving een mooie Derbystar bal, ook gefixed door Sam bij onze kleding sponsor Koppers Sport! En naast het feit dat ze ongetwijfeld een hoog cijfer van school gaat krijgen, haalde ze ook nog eens 300 euro op voor het goede doel; SpierenvoorSpieren.

Goed bezig Sam, je bent een topper! En bedankt voor je promotie van onze SVO 😉

Trotse voorzitter