Elke eerste woensdag van de maand zal FysioVandaag aanwezig zijn van 18:00uur tot 19:00 uur voor een gratis inloopspreekuur op onze voetbal locatie Bunnik’73. Het inloopspreekuur is voor alle leden van SVO Krommerijnstreek. Hier kan je (gratis) terecht voor al je vragen en een korte check.

In samenspraak met de trainers en de fysiotherapeuten zal er ook worden gekeken naar blessurepreventie. Zij hebben veel affiniteit met voetbal. Zo begeleiden ze meerdere voetbalclubs. Het doel hierbij is om de voetbalster zoveel mogelijk te ondersteunen en zorgen dat de speelster weer fit wordt en blijft.

FysioVandaag kent al jaren zijn hoofdvestiging in Houten en heeft ook de deuren geopend in Bunnik aan de Regulierenring 8.  Naast fysiotherapie kun je ook terecht voor bijvoorbeeld shockwave, Percutane Elektrolyse en beschikken zij over een echo apparaat. FysioVandaag heeft nauwe contacten met orthopeden in het Antonius ziekenhuis en het Diakonessenhuis. Er is een gezamenlijk spreekuur met de sportarts en zij werken bijvoorbeeld intensief samen met podotherapeuten, diëtisten en andere disciplines.

FysioVandaag will er samen met SVO Krommerijnstreek voor zorgen dat jij kunt blijven voetballen. Soms doen ze dat met een (kleine) aanpassing van de training in overleg met de trainer. Hierdoor kun je toch blijven trainen. Voor vragen kun je terecht bij Hans de Ligt of op het inloopspreekuur op 1 van de fysio locaties of op de club.

Voor meer informatie over de praktijk, ga naar fysiovandaag.nl