Bij onze vrouwenvoetbalclub geloven we niet zo in een traditionele benadering, liever noemen we de teams dan ook niet vr1, vr2, vr3 of vr30+

Zo noemen we ons 3e team bijvoorbeeld team Platte Kar! Waarom, deze (jonge) speelsters onder begeleiding van Conny en Hans, hebben de ambitie om volgend jaar op een platte kar door Bunnik en Odijk te rijden. Daarvoor moeten ze dan wel kampioen worden en ze zijn al aardig op weg. Om niets aan het toeval over te laten, wordt er hard nagedacht om tijdens de carnavalsoptocht alvast met een platte kar deel te nemen, wordt vervolgd….

Dat dit team bijzonder is, blijkt wel uit de animo die er onder sponsoren is, zij zullen straks niet alleen in de nieuwe tenues met hoofdsponsor Schoonmaakservice Nagel lopen, maar op de voorzijde van de tenues en op de nieuwe trainingspakken, prijkt de naam van Autobedrijf Gijsbertsen, Specialist in BMW en Mini. Alvast een kleine preview willen we jullie niet onthouden.

Meer informatie over Autobedrijf Gijsbertsen, vind je overigens op hun vernieuwde website, die vandaag (19/11) live is gegaan. Namens Team Platte Kar, nogmaals dank en proficiat met de nieuwe website!