S.V.O. staat voor Samenwerkende Vrouwen Opleiding en is een door de KNVB bedachte structuur om de groei van vrouwenvoetbal te stimuleren en dat werkt! Inmiddels legden meer dan 100 speelsters en/of trainende meiden en vrouwen bij ons aan!

Ook lid worden? Maak hier dan de keuze uit 1 van onze 3 moeder verenigingen en wij nemen contact met je op, in welk meisjes of vrouwenteam onder de noemer S.V.O. Krommerijnstreek je wilt uitkomen! Vragen? Mail naar hans@svokrommerijnstreek.nl

Deze 3 verenigingen maken het mogelijk dat in onze eigen uitstraling en clubnaam kan worden gevoetbald. Er wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van de 3 verenigingen, zoals de kantine, kleedkamers, velden en materalen. Je kiest zelf uit een van de 3 verenigingen waar je lid van wilt worden en betaalt aan hen de contributie!

Je hoeft geen tenue aan te schaffen, alleen een paar sokken, die je zelf mee naar huis neemt en wast. Een paar sokken kost 10 euro.

Speelsters kunnen bij ons eenvoudig doorgroeien naar een ouder en/of beter team, zonder over te hoeven stappen van vereniging.

Ons aanbod:

Vrijdag:

Recreanten alleen trainen (locatie Bunnik)

Recreanten 7×7 voorjaars- en najaarscompetitie VR30+ (locatie Bunnik)

Competatief 7×7 competitie VR18+ (locatie Zeist)

Zaterdag:

Meisjes onder 11 (locatie Odijk)

Meisjes onder 13 (locatie Odijk)

Meisjes onder 15 (locatie Odijk)

Zondag:

Meisjes onder 21 (locatie Bunnik)

Vrouwen 1 (locatie Bunnik)

Vrouwen 2 (locatie Bunnik)

Op alle accommodaties vinden trainingen plaats.

Wil jij ook een Krommerijn Star worden?

Vind jij het leuk om met andere meiden of vrouwen een team te vormen en de zekerheid te hebben dat je elk seizoen voldoende speelsters hebt om in teamverband competitie te spelen? Sluit je dan aan bij ons!