over ons

S.V.O. staat voor Samenwerkende Vrouwen Opleiding en is een door de KNVB bedachte structuur om de groei van vrouwenvoetbal te stimuleren. Het werkt eenvoudig, meisjes en vrouwen maken de keuze aan welke bestaande vereniging zij zich willen binden, SV Odijk of Bunnik ‘73 en spelen in een (gecombineerd) team met alleen meisjes of vrouwen onder de noemer S.V.O. Krommerijnstreek

Deze 2 verenigingen maken het mogelijk dat er onder een nieuwe naam (KrommerijnStreek) en in een eigen uitstraling kan worden gevoetbald. Er wordt gebruik gemaakt van de faciliteiten van beide verenigingen, zoals de kantine, kleedkamers, velden en materalen. Je kiest zelf een van de 2 verenigingen waar je lid van wilt worden en betaalt aan hen de contributie!

Speelsters kunnen op deze manier eenvoudig doorgroeien naar een ouder en/of beter team, zonder over te hoeven stappen van vereniging.

Vrouwen 1 t/m 3 spelen op Zondag hun thuiswedstrijden in Bunnik, Meisjesteams spelen op Zaterdag hun thuiswedstrijden in Odijk.

Op beide accommodaties vinden trainingen plaats.

Wil je alleen trainen? Elke vrijdagavond trainen er een groep vrouwen onder leiding van Eef Goes in Bunnik.

Aanmelden bij SV Odijk? Klik hier

Aanmelden bij Bunnik’73? Klik hier

Wil jij ook een Krommerijn Star worden?

Vind jij het leuk om met andere meiden of vrouwen een team te vormen en de zekerheid te hebben dat je elk seizoen voldoende speelsters hebt om in teamverband competitie te spelen? Sluit je dan aan bij ons!