Ruime overwinning voor S.V.O.

Wederom in alle vroegte vertrokken we richting Driebergen voor alweer onze 4e competitie wedstrijd in de 2e klasse. Vandaag tegen het laag geklasseerde FC Driebergen dat pas 1 punt wist te behalen in 5 wedstrijden.
We begonnen de wedstrijd met Tessa in het doel. In de linie ervoor Fenna, Fleur, Caithlyn en Hind. Hangend op rechts Dani. En Senna en Tess voorin. Evelien was vandaag helaas afwezig. Zoë begon als wissel.

Nadat we in het eerste kwart goed voetbalden, kwamen er wat kleine kansen. Tot doelpunten kwam het nog niet. Na een aantal keren goed overspelen, kwam de bal bij Dani terecht die vanaf de rechterkant iets naar binnen dribbelden en de bal diagonaal in de kruising schoot. De ban was gebroken, 0-1. Daarna was het Senna die afwisselend met Caithlyn scoorden. Senna zorgde voor de 0-2, 0-4 en de 0-6. Caithlyn zorgde voor de 0-3 en de 0-5. Bij een aantal doelpunten werd er ook goed gespeeld.
In een spaarzaam moment kreeg Driebergen en corner. De speelster dribbelde in en schoot de bal via Caithlyn, langs Tessa. Dit was een domper en nergens voor nodig. We waren de betere ploeg. Uiteindelijk zorgden Senna en Tess voor een 1-8 ruststand.

In de 2e helft mocht de inmiddels koud geworden Tessa voetballen en trok Fenna het oranje aan om doel te bewaken. Na rust werden we al snel weer gevaarlijk en was het Tess die de 1-9 op haar naam schreef. Hind stond inmiddels samen met Zoë en Tessa in de achterste linie. En na 2 kansen van de tegenstander, konden we helaas niks meer inbrengen aan het schot dat werd gelost, 2-9.
Je zou zeggen dat we nu wakker zouden worden, maar we leken steeds meer in slaap te vallen. We speelden niet meer goed over, miste een aantal hele grote kansen en werkten niet echt meer voor elkaar. Omdat de tegenstander te zwak was, scoorden we nog wel een aantal keren, namelijk door Senna, Fleur, Tess en Caithlyn (2x). Maar als we zouden blijven voetballen, was de uitslag vele malen hoger uitgevallen. En ook nu kregen we weer een onnodig doelpunt tegen. Hiermee stond de 3-14 op het scorebord. Fenna, ondanks 2 tegendoelpunten heb jij (en ook Tessa) het super gedaan!
Daarna scoorden onze 2 spitsen, Tess en Senna nog, waardoor de eindstand was bereikt, 3-16.

Meiden we zijn en blijven trots op jullie. We hebben dit seizoen nog geen punt verloren, maar de belangrijkste wedstrijden gaan nog komen. Daarin zullen we alles op alles moeten zetten voor elkaar. Maar daar hebben de leiders en ouders alle vertrouwen in. Want als we elkaar wat meer vinden in het veld, dan kunnen we iedereen verslaan.

Volgende week eindelijk weer eens een thuiswedstrijd tegen Huizen.
Hopelijk kunnen we weer op veel supporters rekenen.

Groeten, een trotse Krommerijnstreek supporter.