Hooglanderveen MO11 – S.V.O. Krommerijnstreek MO11   3-9

In alle vroegte vertrokken we vanaf het Singelpark richting Hooglanderveen. HET WAS ECHT VROEG!!! Tijdens het omkleden werden onze meiden getrakteerd op nieuwe tassen, geregeld door onze trouwe sponsoren Bouw- en timmerbedrijf N. Lammers & Walter Naron Metsel- en Tegelzettersbedrijf. En met de nieuwe thermoshirts lopen onze meiden er fantastisch bij. Niels en Walter, bedankt!

Na een goede warming-up begonnen we de wedstrijd met Fleur in het doel. De verdediging gevormd door Evelien en Fenna, middenveld met Hind, Caithlyn en Dani. En voorin Senna en Tess. Zoë begon in de wissel. We moesten Tessa helaas missen, die lag met een griepje ziek op bed. Beterschap Tessa!

Vanaf minuut 1 speelden onze meiden goed over en langzaam verplaatste het spel zich richting het doel van de thuisspelende ploeg. Het resulteerde nog niet in hele grote kansen, maar we waren wel de bovenliggende partij.

Met een paar speldenprikjes kregen we wel door dat we moesten opletten voor de counters van Hooglanderveen. En doordat we bij de omschakeling niet goed stonden en we niet allemaal meeverdedigden, kregen we na de eerste de beste kans, een doelpunt tegen, 1-0.

We waren direct wakker en na goed doordrukken kregen we kansjes. Met een afstandsschot van Caithlyn, die door de benen van de keeper ging, kwamen we op gelijke hoogte, 1-1.

Daarna was het tot de rust eenrichtingsverkeer. Na goed doordrukken van Senna die de bal richting doel schoot, kon de keeper de bal niet vasthouden waardoor Tess de bal kon intikken. 1-2.

En daarna ging het hard. Patrick die ‘héél even’ koffie ging halen, kwam terug en had zo al een paar doelpunten gemist. Caithlyn die 3x op doel schoot, waarvan er 2 door Senna van richting werden veranderd en 1 in de bovenhoek verdween, stonden we vlak voor rust al met 1-5 voor.

Na een spaarzame tegenaanval via de rechter kant, kreeg de tegenstander nog een grote kans. Waar Zoë, Evelien en Fenna het goed dicht hielden, kon Hooglanderveen nu wel een gaatje vinden in de verdediging en de spits kon vrij intikken. Ruststand 2-5.

In de 2e helft stond Senna op doel en onze meiden dachten dat ze er al waren en de periode na rust, was niet heel goed. We stonden niet goed op te letten en lieten de tegenstander komen. Senna had een paar geweldige reddingen. En na nog een goede redding, had ze de bal vast en die werd uit haar handen geschoten. Volgens de scheidsrechter geen overtreding, waardoor er 3-5 op het scorebord stond. Het werd even billenknijpen.

Maar uiteindelijk kwam ons middenveld goed tot ‘haar’ recht en met name over de zijkanten met Dani en Hind. Dani kreeg de bal aan de rechterkant en schoot de bal hard, diagonaal via de paal binnen. En na nog een afstandsschot van Caithlyn stond het alweer snel 3-7. Uiteindelijk was het Hind die goed reageerde nadat de bal werd ingeschoten en het laatste tikje aan de bal gaf, liepen we verder uit naar 3-8. En om de dag nog mooier af te sluiten schoot Caithlyn haar 4e goal binnen door van afstand de bal bovenin de hoek te knallen.  Einduitslag 3-9.

Meiden, dit was weer een topprestatie en wat hebben jullie een veerkracht getoond na het 3e tegendoelpunt. Dit is echt een goede basis voor de komende wedstrijden. Dit was een hele goede teamprestatie. We hebben dit met z’n allen geflikt! Toppers.

Volgende week weer een vroege wedstrijd tegen het laag geklasseerde Driebergen om 8.45 uur.

Hopelijk is Tessa dan weer van de partij. Ook de supporters weer bedankt voor het aanmoedigen.

 

Groetjes, een vroege vogel.