Afgelopen zaterdag gingen we op volle sterkte richting Houten. Nadat we vanaf de kleedkamer een schamele 4,5 km moesten afleggen richting het achterste veld, begonnen onze meiden aan een goede warming-up. Beter dan die van vorige week.

Met Zoë op doel begonnen we de wedstrijd met heel erg goed voetbal. De taak voor vandaag was om continu te blijven voetballen en overspelen. Dit werd heel goed uitgevoerd en dit resulteerde in af en toe bijzonder mooie aanvallen.

Tess opende de score na een paar mooie combinaties. En voor dat we het wisten stonden we in het eerste kwartier al met 0-5 voor. Met name Dani die vanaf de rechtse flank goed opkwam, mooie voorzetten gaf en zelf ook nog scoorde, maakten we het ons erg makkelijk. Voor rust scoorden Tess nog een paar keer, Dani zelfs 4 in totaal en ook Fenna en Fleur vonden allebei 1x het net.

Ruststand 0-10.

In de 2e helft stond Fleur in het doel en heeft eigenlijk niets te doen gehad. Nadat Senna, helaas niet gescoord, maar wel een paar hele mooie aanvallen voorbereid, ook was ingevallen bleven we nog steeds goed voetballen en scoorde Hind als eerste na rust.

Hierna waren het Tess, Fenna en wederom Hind die weer na een paar mooie combinaties scoorden.

 

Wat we in de eerste helft 2x minder deden, namelijk te ver vooruit voetballen, bleven we in de 2e helft goed vanuit de posities spelen. Dat deden de meiden erg goed.

We gunden elkaar de bal en werkte voor elkaar. Dat was nog het allermooiste om te zien.

Nadat Caithlyn met 2 harde schoten, waarvan 1x scoorde, de keeper blesseerde, was het de inval keepster die nog 3 doelpunten moest incasseren. En Zoë scoorde haar eerste doelpunt van dit seizoen. Ze was door het dolle heen.

Voor deze wedstrijd krijgt iedereen een dikke pluim, want wat speelden we goed. Ook Tessa, die ondanks dat ze niet heeft gescoord, toch heel hard gewerkt heeft en de verdediging goed dicht hield.

 

Volgende week staat de wedstrijd tegen Kampong op het programma en dan mogen we Evelien ook weer welkom heten, die er vanaf dan weer bij is.

Ook dan hopen we weer op een hoop supporters!

 

Groeten, een tevreden Odijker