Nadat de meiden keurig op de foto waren geweest en na een geweldig beker avontuur, waarbij onze meiden 1e in de poule zijn geworden was dan eindelijk de competitie aangebroken. De beker bleek later een goede generale.
Het scorend vermogen zit er al goed in. We wonnen van ’s-Graveland met 1-15, en thuis met 22-1 tegen UVV en later met 18-1 tegen VRC.

Maar nu was het voor de competitie en gelijk een derby tegen de meiden uit Werkhoven. Voor de beker had Aurora ook alles gewonnen. Dus we wezen de meiden erop dat ze Aurora niet moesten onderschatten. De warming-up begon niet optimaal. De meiden leken er geen zin in te hebben en waren een beetje vervelend. Nadat Niels de meiden had aangesproken de knop om te zetten, leek dat in het begin ook te werken. We zetten Aurora flink onder druk en ze kwamen niet tot voetballen toe. Het duurde eventjes maar uiteindelijk scoorde Tess 1-0. De ban was gebroken.
We bleven goed voetballen en met een paar mooie acties, goed overspelen en goed druk zetten, leverde gelijk de 2-0 op. Hind was degene die na een mooie aanval de bal in het doel prikte.
Nog voor rust hadden we de score uitgebouwd, door de scorende Fleur en nogmaals Tess.

Tegen het einde van de eerste helft werden we wat slapjes. Verloren de duels en waren niet scherp achterin. Waardoor Aurora een tegentreffer scoorde.
De 2e helft met Dani in het doel, hebben we weinig weggegeven. De verdediging met Tessa, Zoë en Caithlyn hield het goed dicht. En op het middenveld stond het ook goed, waarbij Hind en Fenna vaak de duels wonnen. Maar wat we vergaten, was het overspelen en elkaar wat gunnen. En daardoor verloren we de grip op de wedstrijd. Aurora werd sterker.
Na het 3e kwart, waarbij Niels en Mark even de puntjes op de ‘i’ hadden gezet, bleek het bekende kwartje te zijn gevallen. De meiden vonden elkaar weer en er werd weer prachtig gecombineerd. Uiteindelijk door nog doelpunten van Tess, Fleur en Senna, werd het uiteindelijk 9-1.

Ook nu is gebleken dat er een gouden formule is ontstaan met het meiden voetbal. Wie weet zal ook Aurora ook nog op de S.V.O. trein springen ; We hebben ze deze keer laten zien dat er maar 1 team de baas is in de gemeente Bunnik, namelijk onze meiden van S.V.O. MO11 😉

Verslaggever: een trouwe supporter.