Op verzoek van SVO bezocht ik vandaag als Razende Reporter de wedstrijd van de MO17.
Een team wat langzaam maar zeker ⚽️ stappen zet.

Het viel me op dat ze allemaal op tijd waren en dankzij de aanvoerster ook gelijktijdig aan de warming-up begonnen. Ze bleken ditmaal dus thuis al hèt toilet te hebben bezocht.

Wel jammer dat je dan opzettelijk in de kleedkamer van de tegenstandster gaat zitten. De trainer zal daarop nog worden aangesproken??.

Het ritme moest even worden gevonden. Met de afwezigheid van Maud (volgens de trainer heet ze Moud) en Irene maar met met Sofie, Romy en Stacey kwamen ze langzaam aan voetballen toe.

De eerste grote kans was voor svo .
Evi stond voor het eerst in haar ⚽carrière rechtsbuiten en liet gelijk zien dat ze ook daar prima uit de voeten kon. Snel en behendig
Bij de 3e actie was het raak met een mooie voorzet van rechts.
Svo liep tot de rust uit naar 3-0 waarbij de vrije trap van Bieke zo hard was dat het voetbalnet waarschijnlijk definitief beschadigd is.
Het fysiek sterke spel van Sam viel ook op. Ze vroeg zich zelfs af of ze niet teveel tekeer ging?.
Maar eigenlijk liet ze aan de tegenstandster zien hoe het moest. Want die begonnen de 2e helft ook fysieker te spelen, dankzij Sam dus.

Maar al snel werd het toch 5-0. Een mooie solo van Malena en een goed schot van Amber waren voldoende om de spanning uit de wedstrijd te halen.

Toen lieten ze de wedstrijd even lopen en werd het tot slot toch nog 5-2. Maar niemand die daar nog wat om gaf. De invalsters meer dan bedankt want na je eigen wedstrijd nog een keer de MO17 te helpen👍.

Volgende week zal ik de wedstrijd van de MO17 ook zien want dan sta ik als Razende Reporter twee wedstrijd tegelijk te bekijken in Culemborg.
(Als we dat nog mogen na de persconferentie van vrijdag as.).