Deze 4e avond hebben we ons thuistoernooi in Bunnik! De verwachting van onze coach over een volle tribune kwam helemaal uit! We werden volop aangemoedigd door partners, kinderen (onmisbaar voor het inspelen van de keepers en luid coachen van moeders) en geblessseerde keeper (opgetuigd met oranje hoed).
En het wierp in de eerste wedstrijd tegen Delta Sports ‘95 al meteen zijn vruchten af. In de eerste minuten van de wedstrijd op aangeven van Sanneke maakt onze “hangende” spits Saskia het af: 1-0!!!
Onze avond kan niet beter beginnen, we hebben weer gescoord!!! En onze scheids Hans in zijn mooie roze tenue heeft denk ik heel stiekem ook een beetje meegejuicht.
En nu zit ik in dubio hoe ik verder ga schrijven over deze avond……als ik nu stop met schrijven dan blijven we allemaal in deze scorende en winnende roes.

Maar de werkelijkheid is een beetje anders…we hebben de wedstrijd uiteindelijk met 3-1 verloren.
Voor de wedstrijd tegen Sporting ‘70 nam Angéla de keepershandschoenen van Marianne over. Een aantal harde schoten op doel werd goed tegengehouden. Helaas viel toch de 1-0. Er werd nog van alles geprobeerd door SVO Krommerijnstreek maar het lukte niet om te scoren.
Voor de laatste 2 wedstrijden trok Suus de handschoenen weer aan.
Ondanks het scoren van Gerda verloren we de wedstrijd tegen VRC.
Voor de laatste wedstrijd hadden we ineens een verrassende troef. Kaka kwam ons in deze laatste wedstrijd nog ondersteunen. En dit kwam goed uit vanwege het uitvallen van een speelster en de moeheid die toe ging slaan.
Er werd veel strijd geleverd tegen Vreeswijk. Alles werd nog even uit de kast gehaald om ook deze avond met een punt naar huis te gaan. Helaas mocht het niet zo zijn….we verloren met 2-0.

Met alle teams hebben we nog een gezellige 3e helft gehad in de kantine. Bedankt dames VR2 voor het verzorgen van de drankjes en de hapjes!
Er werd ook nog even ingefluisterd door een ander team dat we leuke scheidsrechters hebben en dat de scheids met het rode shirt de leukste scheids van het seizoen is. Bedankt Dennis en Hans!
Graag reserveren we jullie alvast allemaal weer voor het thuistoernooi in de voorjaarsreeks.

 

Over 2 weken onze laatste toernooiavond van deze najaarsreeks in Veenendaal.
Gelukkig mogen we nog wel gewoon voetballen dus dat gaan we dan ook gezellig weer doen! Helaas zal dan de kantine om 20u dicht zijn. We zitten er aan te denken om anders een keer te starten met de 3e helft en daarna te voetballen……….

Saskia