De SVO maakt overuren op dit moment, je zou bijna vergeten dat er ook nog gevoetbald wordt! Kijk maar eens in onze activiteiten kalender! Woendag schoolvoetbal bij SV Odijk, gevolg door een informatie avond in de kantine om 19.00 voor alle ouders van meisjes die te maken kunnen krijgen met de SVO, de volgende avond in Bunnik, Vrijdag presenteren we in het sportcafe hoe wij tegen samenwerken aan kijken, een AJAX clinic op 19 mei, tuinbraderie, BunnikFair etc. etc.

Afgelopen vrijdag een team uitje gehad met de vrouwen van het 1e en het 2e, gevolgd door Zaterdagavond voor veel meiden een leuke neonparty. Niet een ideale voorbereiding als ik de appjes s’ochtends binnen zag komen, geintje natuurlijk maar zag wel wat witte bekkies Zondagmorgen op bevrijdings dag, bij KVVA.

De wedstrijd, pittig potje, veel strijd en redelijk gelijkopgaand. Tot een kwartier voor tijd, net toen we onze eerste 4 wissels wilden gaan inzetten, een tegengoal uit het niets. We kregen veel kansen 1op1 voor de keeper, maar helaas was de scherpte er net niet. Na de rust, 1 wijziging, zowel Kim als Benice in de spits, Femke even bijkomen op de bank en de primeur op de linksback van Michelle. Dat deed ze echt heel goed, evenals Melanie die uitgroeide tot de speelster van de wedstrijd, overal had ze een been tussen en ook in de opbouw rustig aan de bal.

En dat terwijl Lois vandaag maar liefst 2x uit een corner scoorde, die perfect worden genomen door Carmel, dit wordt toch echt een wapen hoor! Maar een moment van onoplettendheid en KVVA scoorde tegen de verhouding 2-2. Wacht even dacht Carmel, bij deze keeper moet je gewoon een keer proberen, zeker met de wind mee, van afstand te knallen op de goal. Een prachtige boogbal met de nodige vaart, zorgde voor weer 3 punten, waarmee we nu op plek nummer 3 staan. Zondag spelen we thuis tegen de nummer 2 en die week erop uit tegen de nummer 1. Dus dat wordt zeker spannend.

Zien we jullie Zondag om 14.00 uur in Bunnik?

Groetjes

Hans