Wat een ‘bewogen’ jaar…. helaas niet in de betekenis van ‘bewegen’ zoals we dat graag als sportvereniging het liefste hadden gedaan. Ons eerste volle kalenderjaar bestond gelukkig uit diverse hoogtepunten; natuurlijk de groei naar bijna 100 spelende meisjes en vrouwen, mede door de aansluiting van ZSC Patria. De overwinningen van onze jeugdteams, in dit lopende seizoen zelfs zonder puntenverlies in de competitie! Op sponsorgebied, het binnenhalen van ING via een wervende pitch voor 3 jaar en diverse bal- en bordsponsoren. Het uitreiken van de nieuwe outfits en als klap op de vuurpijl een heuse voetbalplaatjes actie in samenwerking met SV Odijk en JUMBO.

De organisatie krijgt steeds meer vorm, onze eigen Technische Commissie en maar liefst 3 professionele trainers, zelf opgeleide vrouwelijke scheidsrechters en veel enthousiaste vrijwilligers.

Dit alles ondanks de diverse onderbrekingen als gevolg van het nare Corona virus. We zitten er momenteel weer middenin en het gemis van ons zo vanzelfsprekende potje voetballen is groot. Wanneer trappen we weer eens tegen de bal aan en drinken we samen weer een drankje en doen we een dansje?!?  Net als iedereen hunkeren we naar een ‘normale’ tijd en zullen we ons houden aan de maatregelen die daarvoor nodig zijn, voorlopig dus weinig trainen in groepsverband voor 18+

Graag wil ik stilstaan bij onze meiden/vrouwen die werkzaam zijn in cruciale beroepen en geloof me, dat zijn er echt veel in onze SVO! Trots zijn we op onze supermarktmedewerksters, medisch- en verzorgenden werkneemsters en wat te denken van medewerksters in het onderwijs. Petje af voor onze leden en vrijwilligers die er voor zorgen dat we hier weer doorheen komen en straks weer lekker gewoon mogen bewegen.

Veel gezondheid, sterkte en geluk gewenst namens het bestuur!