Hallo allemaal,

Wat een heerlijk voetbalweer! Helaas moeten we nog een tijdje geduld hebben en dat valt niet mee…  Maar ook hier komt weer een eind aan en dan gaan we weer lekker aan de bak, daar ben ik van overtuigd.

Supertrots dat wij zoveel meiden hebben die actief zijn in de vitale beroepen, waar zouden we toch zijn zonder jullie toppers! Ook respect voor onze jonge meiden, die nu vanuit huis hard aan het studeren zijn, hopelijk zien we elkaar allemaal snel weer in goede gezondheid terug.

In een tijd als deze, zie je dat veel mensen super creatief worden en wij willen natuurlijk niet achterblijven als leukste en grootste vrouwen voetbalvereniging in de Krommerijnstreek!

Samen met Lola heb ik een leuke ‘campagne’ bedacht, die we met jullie aller hulp gaan uitvoeren.

Prima om de tijd te doden voor degene die zich vervelen of om even te ontspannen voor de harde werksters. Omdat veel activiteiten om de nieuwe speelsters te werven niet door kunnen gaan (Ajax Clinic, Schoolvoetbal, Meissie van de wedstrijd etc.) maar we wel graag straks met veel nieuwe meiden erbij willen starten, draagt deze ‘campagne’ daar ook nog eens aan bij.

Nieuwsgierig geworden? Dan voer ik de spanning nog ietsje op…… Binnenkort hangt er een ‘#heimweenaarvoetbalpakket” aan jouw deurknop!

 

Sportieve groet en blijf gezond

Hans