Het was weer een druk voetbalweekend, voor de vrouwen teams begon het met een supergezellig SintenPiet toernooi, fantastisch georganiseerd door onze Aswin. Na een leuk 4×4 interland toernooi, met Italië als winnaar, stond er een heerlijk door Ria en Willem gemaakt buffet klaar. Tijdens het toernooi was er ook nog lekker warme chocomel met slagroom en de nodige pepernoten en speculaas. Onder het genot van moderne Sinterklaas muziek en begon de spanning te stijgen…. Wie was toch die aangekondigde mysterie guest. Nadat de laatste meiden eindelijk uit de douche waren gekomen (er moest nog wat schmink worden verwijderd) kon er hard worden gezongen door de toch wat bleke gezichtjes…… Sinterklaasje kom maar binnen met je knecht!

Bij gebrek aan een roe, was Piet uitgedost met een mattenklopper en zowel Sint als Piet gooiden alle schroom van zich af. Loïs mocht op schoot een liedje zingen en kreeg spontaan het eerste nieuwe trainingspak van team Platte Kar uitgereikt. Deze zullen op een gepast moment met de sponsor Autobedrijf Gijsbertsen nog een keer goed op de plaat worden gelegd.

Daarna mochten de aanvoerders van team Flagship, Runners Up, Platte Kar en Thank God It’s Friday een voor een bij Sint en Piet komen om hun gedicht voor te lezen. Deze gedichten vind je op de teampagina’s van de betreffende teams, 1,2,3 en vr30

Vervolgens was er nog gedicht en cadeau voor de begeleiding van onze vrouwenteams en was er nog een mooi bedankwoordje van Henk die vertelde waarom hij een stapje terug doet en hoe hij heeft genoten van zijn tijd met vrouwen 1. Een luid applaus klonk en dit was het startschot voor een leuke feestavond, met een dansje, hapje en een drankje al dan niet uit een glas (en Maike’s klompen).

Namens het bestuur dank voor alle mensen die zich weer hebben ingespannen voor onze meiden en Bunnik’73 voor de mooie (kerst) aankleding van de kantine!