Het seizoen 23-24 zit er weer bijna op, tijd dus om alvast vooruit te kijken naar het nieuwe seizoen! Belangrijk om ook dit jaar weer te vermelden, dat dit een voorlopige indeling betreft, er zullen misschien nog wat speelsters besluiten om te stoppen en zeker ook weer speelsters bijkomen. Ook wordt er gesproken over toetreding van SVF Cothen aan de SVO en zal ZSC Patria de SVO verlaten. De samenwerking met SV Saestum wordt verder uitgebouwd, om talenten doorstroom te bevorderen, met enkele speelsters worden hier zeer binnenkort gesprekken over gevoerd i.s.m. Ido Reitsma van Saestum.

Omdat er geen MO17 te vormen is in combinatie met andere teams, kiezen we voor de jeugd vanaf 15 jaar voor een MO20. De MO12 wordt MO13 en gaat naar een heel veld, maar speelt wel 9×9. Zoals het er nu naar uitziet komt er ook een MO11! en behouden we de MO15. We kunnen ons voorstellen dat er wat ‘spannende’ indelingen zijn en iedereen is natuurlijk uitgenodigd om hier met vragen, opmerkingen of misschien zorgen bij ons als bestuur aan te kloppen. Om alvast wat van deze ‘zorgen’ weg te nemen hebben we besloten ons eerst te concentreren op fase 1 en 2, dus tot de winterstop. In aanloop naar fase 3 (2025) kunnen we kijken of er bijstelling nodig is. Meer info over fase voetbal van de KNVB vind je hier!

In verband met ruimte tekort bij Bunnik’73 zullen daar alleen de MO11 en MO13 spelen en trainen in combinatie met locatie SV Odijk. Zo starten wij fase 1 en fase 2:

MO11 (wedstrijden in Bunnik, nog minimaal 4 speelsters nodig)
MO13 (wedstrijden – 9×9 – in Odijk, nog minimaal 2 speelsters nodig)
MO15 (wedstrijden in Odijk)
MO20 (wedstrijden in Odijk)