Woensdag avond, regen, kou…dit waren de ingrediënten aan het begin van deze wedstrijd.
We mochten vanavond te gast zijn op de velden van Bunnik, omdat we helaas in Odijk geen ruimte hadden om te spelen. Hans, bedankt voor het regelen en ook voor het fluiten. We begonnen de wedstrijd voortvarend. Evelien zorgde met een paar puike reddingen dat we de eerste helft de 0 hielden tegen een minder Victoria.We waren aanvallend veel sterker en de tegenstander had alleen een paar speldenprikjes.

Uiteindelijk was het een schot van Caithlyn die de keeper niet kon keren en de bal verdween tegen de natte touwen. 1-0.
Met de verdediging van Fenna, samen met Senna, Fleur net ervoor en later Zoë, hielden we het goed dicht.
Hind die soms door de verdediging heen glipte en Tess die de ballen voorin kreeg, was het uiteindelijk Dani die de bal in de verre hoek schoot, waardoor er een zeer verdiende 2-0 op het scorebord stond. We werkten hard en konden elkaar bij vlagen erg goed vinden.

Rust, tijd voor een bakje koffie.
In de rust kreeg Zoë het keepersshirt aan en vulde Evelien de verdediging aan.
En voordat het rondje koffie uiteindelijk uitgedeeld was, stond het al 2-2. Dat ging wel erg snel.
Dachten onze meiden dat ze dit varkentje wel even gingen wassen? Nou, zo makkelijk gaat dat niet.

In de loop van de 2e helft werd Victoria alsmaar beter en beter. Ze speelden goed over en waren in de aanval ook steeds sterker aan het worden. Bij vlagen stonden we ook slap te verdedigen.
Victoria liep snel uit naar een 2-4 voorsprong. En dit zagen we niet aankomen, na de 1e helft.
Je zag aan onze meiden dat ze de aansluitingstreffer graag wilde maken en we drukte daarom een aantal keren goed door. Fleur was het die de 3-4 op haar naam schreef. Zat er nog een stunt in…
Iedereen voelde dat het erin zat en ook de meiden op het veld bleven enthousiast de aanval zoeken. En doordat we zo de focus hadden op een doelpunt, letten we even niet op en scoorde Victoria aan de andere kant de 3-5.
Helaas meiden, de eerste nederlaag is een feit. Maar niet getreurd, want het is bijna december. En als je pas zo ver in het seizoen de eerste nederlaag krijgt, doe je het hartstikke goed.

Na de wedstrijd kwamen we nog even samen, want we hadden de Grote Club Actie gewonnen. En belofte maakt schuld. Deze zondag zouden we naar FC Utrecht – RKC gaan en Conny gaat verkleed als Pippi Langkous.
Supporters bedankt voor jullie steun. Ook de meiden van de senioren elftallen die voordat ze zelf moesten trainen toch even kwamen kijken bij ons. Erg leuk!

Op naar zaterdag. Dan staat de wedstrijd tegen SDO op het programma.

Groeten, een door de kou en regen bevangen supporter