MO11 herstelt zich keurig na 1e nederlaag.

Afgelopen zaterdag. Niels (en Walter) beide helaas afwezig. Dus we hadden een vervangende leider, Patrick. En dit bleek later een ‘gouden’ formule voor deze wedstrijd. We vertrokken om 11uur richting Bussum, waar we om 12uur onze wedstrijd speelde.
De warming-up werd gedaan op een tussenveldje en na een goede rondo, mochten we uiteindelijk het veld op.

Vandaag moesten we het helaas doen zonder Evelien. We hielden 9 speelsters over.
Fenna in het doel. Senna en Tessa in de verdediging, met Caithlyn daarvoor. Het middenveld bestond uit Dani, Fleur en Zoë. En 1 spits, namelijk Hind. Tess begon in de wissel.
We begonnen wat afwachtend, redelijk verdedigend, want we wilden eerste de kat uit de boom kijken. Was dit een goede tegenstander?
Maar al snel bleek de tegenstander niet heel erg goed. En het was Tess die na een solo actie voorin, de bal in de hoek schoof. Nog geen 2 minuten later ging de bal over de zijlijn. Ergens ter hoogte van de middenlijn. Senna nam de bal uit, dribbelde 2 meter in en schoot de bal van ruim 25 meter richting het doel van de tegenstander. Niemand die de bal toucheerde en via de binnenkant van de paal, verdween de bal in het doel, 0-2. Daarna was het Caithlyn die van afstand de bal hard in het doel schoot, 0-3.
Geen vuiltje aan de lucht zou je zeggen. Maar na wat omzettingen, stond het 1x niet goed achterin en SDO kon via een kluts de bal inschieten. 1-3.
En toen ging het los. Na een aanval belandde de bal voor de voeten van Caithlyn en Senna en het was Senna die heel snel reageerde en de bal binnen schoot. We gingen met 1-4 de rust in.

 

Na de rust ging Hind keepen. Eigenlijk moest Fleur, maar Hind vond het leuk en trok het keepersshirt aan. Na het fluitsignaal gingen we rustig door met goed voetbal, combinaties en scoren.
Het was weer Caithlyn die de bal voor haar voeten kreeg en de bal in de verre hoek schoof. En nadat Tess een corner nam en een voorzet gaf, kon Senna intikken. En héél kort daarna gaf Dani voor en scoorde Senna op exact dezelfde manier. Inmiddels was het al 1-7.
Nadat SDO ook nog een eigen doelpunt scoorde, was het daarna hét moment van de dag. Dani kreeg de bal op rechts en legde de bal goed, haar linker voet naast de bal, haar armen zwaaiend naar achter en met rechts schoot ze de bal. Deze vloog zo hard in de kruising… het mooiste doelpunt van de middag. Wat een droge knal.
Uiteindelijk waren het Senna en Tess die na 1x minder, maar later heel goed overspelen, de laatste 2 doelpunten scoorden. Einduitslag 1-11.

Meiden wat een prestatie weer! Na een korte felicitatie speech van de leiders, mochten we penalty’s nemen en werden we lekker getrakteerd door 2 hele lieve mensen op wat te drinken en een frietje.
Zondag de wedstrijd van FC Utrecht en volgende week de laatste competitie wedstrijd, thuis tegen VRC. Nog even en dan kunnen jullie genieten van een welverdiende vakantie!

Groeten, een apetrotse leider.