SVO Krommerijnstreek staat synoniem voor samenwerking, in 3 jaar tijd spelen ruim 100 speelsters in 1 van de inmiddels 8 meiden- of vrouwenteams. Tel daar het topsportklimaat van SV Saestum bij op en je krijgt een prachtig vrouwenvoetbal pallet. De eerste stap is al gezet, SVO Krommerijnstreek MO21 speelt als samengesteld team met SV Saestum MO17 de rest van het seizoen in Bunnik haar wedstrijden.

“Maar dit smaakt naar meer!” aldus Ido Reitsma, verantwoordelijk voor de aanwas van talenten voor de vrouwen van SV Saestum. “Al enige tijd keken wij om ons heen naar een partner om structureel, jong talent in onze vijver te kunnen plaatsen. De verrichtingen van SVO Krommerijnstreek, in onze nabije regio, waren ons al een tijd opgevallen en een afspraak was dus snel gemaakt.”

SVO Krommerijnstreek voorzitter Hans de Ligt, was hierdoor aangenaam verrast. “Saestum is toch het icoon op het gebied van vrouwentopvoetbal, toen zij ons belden, hoefde ik niet lang na te denken!” “Met onze huidige moederverenigingen SV Odijk, Bunnik’73 en ZSC Patria hebben we al een prachtige basis kunnen leggen voor de breedte sport. Onze belofte is dat er bij SVO Krommerijnstreek wat valt te kiezen, op recreatief niveau zitten we daar erg goed, nu kunnen we op prestatie niveau geweldig uitbreiden en daarmee voor veel meiden uit onze regio iets moois bieden.”

Binnenkort starten we met een grote wervingscampagne, dus volg onze (sociale) media! Meer informatie?

hans@svokrommerijnstreek.nl

ido@saestum.nl