KNVB en ING introduceren de Final League. Een spannend en gezellig slottoernooi voor alle voetballende meiden in de MO13, MO15, MO17 en MO20-competitie. En het echt goede nieuws : SVO Krommerijnsteek is een van de toernooilocaties voor deze editie van deze Final League.

Op zaterdag 8 juni 2024 zullen in totaal zo’n 45.000 meiden de Final League spelen bij verenigingen door het hele land. Een aantal MO20 teams uit de regio bezoeken SVO Krommerijnstreek voor hun Final League. Een dag met veel wedstrijden, maar ook kun je onze SVO Krommerijnstreek meiden van de MO20 in actie zien op deze dag. Zij spelen namelijk een Final leaque thuis toernooi.

SVO Krommerijnstreek wil er een echte topdag van maken, dus kom gezellig langs om onze vereniging én meidenvoetbal te ontdekken.

Waarom een Final League?
De competitieopzet voor meiden onder 13 tot en met onder 20 is vanaf dit seizoen gewijzigd. Er wordt gespeeld in vier fasen, waarbij de laatste een afsluitend toernooi is: de ‘Final League’. Omdat iedere speelster een podium verdient om te laten zien en doen wat zij kan! Met de Final League bieden KNVB en ING voetbalmeiden dit podium. Op 8 juni 2024 vindt de tweede editie van de Final League plaats.

Wanneer er meer bekend is over dit toernooi (denk aan deelnemende teams, wedstrijdschema’s etc. etc. ) dan wordt u via de verschillende communicatiekanalen van SVO Krommerijnstreek hierover geïnformeerd.

Meer informatie over dit toernooi?

Hans de Ligt 06-53796509 / hans@svokrommerijnstreek.nl