Het nieuwe seizoen lijkt nog ver weg, maar we zijn uiteraard druk bezig met de voorbereidingen hiervoor. Onze technische commissie heeft in samenspraak met het bestuur een indeling gemaakt voor de trainingsgroepen die we per aanstaande woensdag 17 juni in Bunnik willen laten ingaan. Dit is zeker nog geen teamindeling, maar wel een uitvloeisel van de enquete die onder onze speelsters is gehouden t.a.v. het beleidsplan. Belangrijkste conclusie uit deze enquete is dat we komend seizoen met de volgende 3 teams uitkomen op zondag:

  • VR1 = 3e klasse
  • VR2 = 5e klasse
  • MO21 = 4e klasse

Op basis van de uitkomsten van deze enquete, waaraan 89% van de speelsters heeft deelgenomen, hebben we de intentie om 2 betaalde trainers aan te stellen, hiervoor lopen de gesprekken. Om aan de nieuwe situatie te wennen, willen we met de huidige trainers alvast deze groepen gaan trainen. Mocht je vragen hebben over de enquete, trainingsgroepen of andere belangrijke zaken, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Dank voor jullie deelname aan de enquete en speciale dank aan de speelsters die tijd hebben vrijgemaakt om gesprekken met bestuur, tc en trainers te voeren!

Trainingsgroep 1

Dylani, Rianne, Nina, Roos, Maike, Mayon, Myrthe,Carmel, Ella, Bo V.,Leslie, Marian, Meghan, Lilian, Angéla, Caroline, Myke, Mariam, Kim, Manouk, Femke V, Marianna, Joëlle, Bo T, Annabella, Julia en Melanie M.

Trainingsgroep 2 

Amy,Sem, Naomi, Quinty, Amber, Tessa, Sam, Jiske, Noelle, Jael, Lola, Benice, Esther, Nienke, Loïs, Femke L, Sterre, Anna Floor, Iris, Jindy, Floor, Kayra, Sanne, Michelle, Annemiek, Conny, Elvira, Susanne en Denise

+ Overige Patria speelsters (in overleg)