De 4e competitieavond was VR30+ te gast bij ’t Vliegdorp in Huis ter Heide.
Uw verslaggever is wat laat met zijn verslag en is de actualiteit een beetje verloren. Daarom geen losse wedstrijdverslagen dit keer. Wel dat het een koude mistige avond was.

Met 10 dames en een coach moest het gebeuren deze avond. Geen Conny, geen Joëlle, geen Annu, geen Sjaklien. Marianne wierp zich op als 5e keeper uit voorraad. Ze had het zo naar het zin dat ze alle wedstrijden het doel schoon moest en wilde houden. Uiteindelijk vlogen er 6 goals om haar oren. Maar enig keeperstalent heeft de coach wel bespeurd. Veel ballen belanden in en via de handschoenen, naast en over het doel. Maar ook een dubio want 2 weken geleden excelleerde ze onverwacht ook al als verdedigende middenvelder.
Myrthe hield achterin de zaakjes weer goed dicht als ouderwetse stopperspil. Het ‘kommetje’ aan de buitenkant was weggelegd voor Josefien en Lisette op links en Ilse en Irene op rechts. Voorin maakten Eva en Sanneke het de tegenstander lastig. Gwen en Laura waren multi-inzetbaar. Tot slot de verrassing van de avond. In de wedstrijd tegen Woudenberg was daar plotseling Lisette voor het doel. Ze had blijkbaar eens goed naar Denzel Dumfries gekeken op TV. Haar schot van dichtbij op doel belandde op de paal en ging via de rug van de keepster in het doel. Gejuich, verbazing en blijheid! Zo zie je maar dat ook bij de VR30+ niets onmogelijk is…

Na afloop in de kantine de 3e helft, ons sterke terrein. De dames van ’t Vliegdorp wisten hier inmiddels van en hielden vol. Zij speelden thuis en wij uit en moesten toch een keer naar huis. Een leuke avond waarin we toch weer vooruitgang hebben laten zien. Smaakt naar meer. Volgende week alweer de laatste avond bij Sporting ’70 in Utrecht.

De coach.