Persbericht

SVO Krommerijnstreek start per direct een zoektocht naar de opvolgster van keepster Conny Snijders. Nee, gelukkig gaat ze zelf nog een aantal jaren door, ook al is het om het landelijke KNVB record te verbeteren van de oudste actieve keepster/speelster in competitie verband. In overleg met haar hebben we afgesproken haar leeftijd niet prijs te geven, maar in 2020 zal dit in ieder geval het getal 0 herbergen.

Conny is als keepster een veelgevraagd persoon en keepte vorig seizoen zowel in Vrouwen 1 (2e klasse) Vrouwen 2 (4e klasse) VR30+ (7×7) en in haar vaste team VR3 (5e klasse). Daarnaast traint ze onze zeer talentvolle MO13 meiden groep, is de topverkoopster van Grote Clubactie loten, entertainster en op 5 december onherkenbaar in het verlenen van ondersteunende diensten.

                                                                                                                  

Wat houdt deze campagne concreet in?

Onze MO21 meiden zijn met smart op zoek naar een nieuwe keepster, Conny zal dit traject samen met het SVO Krommerijnstreek bestuur en technische commissie begeleiden. Elke keepster in de leeftijd tussen de 15  en 21 jaar is bij deze van harte uitgenodigd, geen ervaring maar wel talent of ambitie? Ook jij bent van harte welkom. Ken of ben jij deze natuurlijk opvolgster van Conny, stuur dan een mail met onderwerp #TheNextConny naar hans@svokrommerijnstreek.nl