Vrouwenvoetbal in onze provincie krijgt een enorme boost, de lokale FC Utrecht start volgend seizoen met een eredivisie team en wij als SVO Krommerijnstreek wensen hen daar veel succes bij!

Net als Saestum vrouwen zijn wij er van overtuigd dat er lokaal nog veel talent rondloopt, die wellicht over een aantal jaren de stap naar een BVO kan maken. Na diverse gesprekken hebben Saestum en SVO Krommerijnstreek de intentie uitgesproken om vanuit de regio een belangrijkere rol te spelen bij het aanboren, begeleiden en wellicht doorgeven van talent.

Saestum vrouwen nemen al jarenlang een belangrijke positie in op het hoogste amateur niveau, ook dit seizoen met een team in de Topklasse en de Hoofdklasse. Daarnaast is er een MO20 die divisie speelt. Wij als SVO Krommerijnstreek hebben de ambitie om onze vrouwen- en meisjesteams dichter bij de amateur top te brengen en starten daarom de samenwerking met een aantal teams:

Ons 1e vrouwenteam, willen wij graag van de 3e klasse naar de 1e klasse brengen en ook willen we zowel een MO17 als MO15 op hoog niveau laten uitkomen. Dit zal in eerste instantie zijn door samengestelde teams te maken, met onze eigen talenten en talent uit de regio via Seastum. Wil je hier meer over weten? Neem dan contact op met ons of Saestum!

Namens SVO Krommerijnstreek: hans@svokrommerijnstreek.nl – 06-53796509

“alleen ga je sneller, samen kom je verder!”