Onder de rook van Utrecht, spelen de vrouwen van SVO Krommerijnstreek hun thuiswedstrijden op het prachtige kunstgrasveld van Bunnik’73.

Ons eerste team speelt al jaren verdienstelijk in de 3e klasse, op Zondag! Vanaf dit seizoen starten we op verzoek van een aantal speelsters daarnaast ook met zaterdagvoetbal. Dit betekent dat een aantal speelsters zijn overgestapt naar onze zaterdag vrouwen 1. Er staan gelukkig wat talenten te trappelen in onze MO17, maar per direct kunnen we speelsters gebruiken die dit niveau aankunnen!

Verhuis je voor je studie naar Utrecht en ben je op Zaterdag te druk om te voetballen, dan mag je nog gewoon overschrijven binnen de a-categorie!
Aarzel niet en sluit je aan bij onze toppers! We trainen op Woensdag en Vrijdag in Bunnik onder leiding van een professionele trainer. Onze prachtige tenues, trainingspakken en tassen staan op jou te wachten.

Oh ja, die 3e helft zit bij ons ook wel goed, lees daarvoor de verslagen van onze reporters op @svokrommerijnstreek_vr1 Heb je nog vragen?
Neem gerust contact op; hans@svokrommerijnstreek.nl bellen of appen op 06-53796509

Komend seizoen spelen we tegen:

-Antibarbari (Rotterdam)
-Esto (Bodegraven)
-Football Factory (Den Haag)
-NOCKralingen (Rotterdam)
-RKDEO (Nootdorp)
-RVC’33 (Reeuwijk)
-Soest
-Sporting (Utrecht)
-Taurus (Delft)
-Volendam RKAV

Trouwens, ook complete vrouwen zondagteams zijn nog welkom, bijvoorbeeld voor de 4e of 5e klasse!