Eindelijk was het weer zover, we mochten weer aantreden voor een toernooi!
Maar liefst 13 speelsters stonden paraat voor deze avond. We spelen altijd 7×7 dus volop wisselmogelijkheden.
Onze Italiaanse speelster gaf aan dat 13 het geluksgetal is in Italië, dus dit moest een mooie avond worden!
Het eerste geluksmoment was natuurlijk dat we weer wedstrijden mogen spelen. En nog een gelukkig gevoel is dat we weer met een grote groep op het veld stonden na een periode van veel uitval door blessures en vanwege Corona.
Het was wel even wennen op het veld.
Bij de eerste wedstrijd moest iedereen nog even wakker worden.

Er werd hard gewerkt op het veld. Veel verdedigende acties. Veel reddingen van keeper Conny. Pogingen werden gedaan om een aanval op te zetten. De eerste 3 wedstrijden van de avond verliepen wat minder dan gehoopt.
Bracht het getal 13 misschien beperkt geluk?

Voor de laatste wedstrijd tegen UVV werd nog even goed de tactiek besproken. Vol goede moed werd deze wedstrijd gestart.
Het werd al meteen een echte wedstrijd met kansen over en weer.
Aan de linkerkant was daar ineens een rush van Marian over de hele lengte van het veld. De bal wordt doorgespeeld naar Eva en die kon de bal met een mooie beweging binnen de achterlijn houden en geeft de bal voor. En dan staat daar Lisette om de bal op goal af te ronden: 1-0!!!! Een oorverdovend gejuich barst los langs de lijn. Wat een mooie acties!
Beide teams werken hard om nog iets aan de score te veranderen. Het geluk is aan onze zijde en we sluiten de avond af met een overwinning, één goal en 3 punten!
Nou ja afsluiten….er volgt nog een gezellige 3e helft….en zoals gebruikelijk sluiten we deze ook met een overwinning af!
Over 2 weken onze volgende toernooiavond; deze keer op grote hoogte!

Door Saskia Rijnbende