Vrijdagavond 23 juni was de afsluitende training van het seizoen. Een aantal vrouwen had de kinderen meegenomen en na een degelijke warming-up was er dit keer geen training maar direct een partijtje met de kinderen erbij. Op een kwart veld waren de teams aardig aan elkaar gewaagd en was iedereen winnaar.

Trainer Eef had een kwarktaart gemaakt met witte frambozen uit eigen tuin. De eerste uitdaging was om deze uit de springvorm te krijgen. Het eerste stuk ging wat moeilijk, maar het lukte wel het op een servet aan speelster-x (we noemen geen namen) te overhandigen. Door met het tweede stuk. Daarbij bleek dat de bodem van het eerste stuk niet goed was meegesneden. Toen Eef dit doorhad riep hij luid ‘speelster-x er is iet mis met je onderkantje’. En ja toen waren de lachers op zijn hand. De rest van de avond ging het regelmatig over het ‘onderkantje’. Een hilarische afsluiting van het seizoen.

Eef werd door Cindy namens de VR30+ bedankt voor het verzorgen van de trainingen en de begeleiding tijdens de competitieavonden met een kadobon en wat vloeibare versnaperingen. Eef op zijn beurt bedankte iedereen voor – weer – een gezellig seizoen en wist gelijk te vertellen dat de contractonderhandelingen voor het komende seizoen met het bestuur binnen een seconde waren afgerond. We gaan door op de ingeslagen weg.

Dit seizoen hebben we wat nieuwe speelsters mogen begroeten en op competitienivo doen we steeds beter mee. Geen ‘onderkantje’ meer maar een degelijke middenmoter. In de voorjaarscompetie bleken we zelfs in staat van alle teams te kunnen winnen.