Deze vrijdagavond reizen we voor ons toernooi af naar SVM in Maartsensdijk.
Nog even spannend of we met voldoende vrouwkracht kunnen aantreden maar uiteindelijk komt alles zoals gewoonlijk weer goed! Met een elftal sterk staan we weer klaar voor ons 7×7 wedstrijden!

De eerste wedstrijd spelen we tegen Kampong. Aan deze tegenstander zijn we gewaagd. De tactiek 1-3-3. Met het debuut van Irene die na een proeftraining meteen de sprong in het diepe waagt. Afgesproken dat spits Saskia aan de wedstrijd begint en dat ze na scoren mag wisselen. De wedstrijd is echt een wedstrijd. Een corner voor svo wordt door Suus richting doel getrapt. De bal komt in een kluts. Saskia krijgt de bal, draait weg en schiet precies op maat op doel: 1-0!!!!
Recalcitrant als deze spits is hield ze zich niet aan de afspraak van coach Eef en wilde ze niet meteen wisselen na het scoren…..
Over en weer zijn er kansen. Een afstandsschot van Natasja zeilt net over het doel heen. Sanneke kan vaak opstomen met de bal. Irene speelt alsof ze al vaker gevoetbald heeft. Myrthe weet veel aanvallen van Kampong te onderscheppen. En anders doen Marianne en Lisette hun ding. En als er een keer een aanvaller er door heen schiet dan staat daar onze keepster Conny haar mannetje (of vrouwtje). Het is gelukt!
De eerste 3 punten van de avond zijn binnen!

Tijdens de pauze nog even een goed gesprek gehad met coach Eef. En aangegeven dat de volgende keer wel meteen gewisseld gaat worden na scoren🤪. Conny geeft nog de tip dat we vaker gewoon op goal moeten schieten.

De 2e wedstrijd is tegen Angstgegner Sporting ‘70. Onze elfde vrouw Jaklien komt ons in deze wedstrijd versterken in de verdediging. De tactiek van de eerste wedstrijd wordt weer ingezet.
Saskia weer vanaf het begin in de spits en meteen wisselen na scoren. We spelen na aftrap al snel voor het doel van Sporting. Cindy zorgt dat de bal bij Saskia komt en die schiet de bal in de verste hoek en laat de keeper kansloos: 1-0!!! Tegen Sporting!
De coach roept snel dat de spits nog wel even mag blijven staan…..

En nu zijn jullie natuurlijk heel benieuwd hoe deze avond verder is verlopen?
Nou….
Deze avond loopt verder wisselvallig met regenbuitjes en af en toe een windvlaag. Cindy ontdekte de kantine. En coach Eef de bitterballen. En de gezellige muziek stond knetterhard. Met een lekker drankje, hapje, gezellig praatje en veel meezingen was de afsluiting in de kantine weer erg gezellig!

Op naar 2 december, de afsluitende avond van de najaarscompetitie die we thuis spelen, op het veld van Bunnik ‘73.
Kom gerust supporteren en daarna in de kantine een drankje en een dansje doen!

NB voor de nieuwsgierigen onder ons…de wedstrijd tegen Sporting werd uiteindelijk dik verloren. De 3e wedstrijd tegen Delta Sports ‘95 met 3-0. De laatste wedstrijd tegen SVM was nog een spannende; tot aan de laatste minuut stond het 0-0. Helaas zorgde een mooi schot ervoor dat we toch met verlies van het veld afgingen.

Sportieve groet, Saskia Rijnbende