Vrijdagavond de 3e competitieavond bij Vreeswijk in Nieuwegein.

Het keepersprobleem is een vast terugkerend iets. Ditmaal was het Annu die zich ervoor beschikbaar stelde. Verder hadden we 3 wissels wat geen overbodige luxe is. Miriam kwam op de valreep nog even ingevlogen helemaal uit Maarn.

 

De wedstrijden kunnen we stuk voor stuk beschrijven. Dat doen dit keer maar niet.

Ondanks het harde werken bleven doelpunten van onze kant uit dit keer. Suus was enigszins ongelukkig in haar pogingen net als Eva die er ook soms dichtbij was. Meest opvallend waren de bal- en elleboogcontacten die sommigen van ons opliepen. Maar ook hier de wil om door te gaan. Kusje mag niet, pleistertje hadden we niet. Dan maar op wilskracht door!

Ook deze avond bleek dat het moeilijk voetballen is tegen 4 teams met veel speelsters die in het verleden op een veel hoger niveau hebben lopen ballen. De wedstrijd tegen VRC ging met 3-0 verloren, tegen Sporting werd het 2-0 verlies. Daarna een prima potje tegen Delta Sports, tot dan de koploper in de competitie. We hielden niet alleen voor ons zelf de nul, maar ook die van de tegenstander. 0-0 dus, toch mooi een puntje! Hiermee verspeelde Delta Sports zelfs de koppositie in de poule. Tenslotte was tegen Vreeswijk de pijp een beetje leeg en gingen we met 5-0 van de mat. Jammer dat we niet een keer deze avond het doel van de tegenstander wisten te vinden.

 

Net als de vorige avonden speelden we 4 wedstrijden achter elkaar en hadden we de 5e vrij. Voordeel daarvan is dat we in de kantine onze tafel voor het uitzoeken hadden. Omdat ook de heren 45+ hun thuisavond (met die van Bunnik ’73) speelden was het een volle bak in de kantine na afloop. Er was zelfs een DJ voor muziek en dans. Een aantal van SVOK 30+ dames hadden aan het eind nog genoeg energie voor de voetjes van de vloer.

Corona maakte om 24.00 uur een eind aan de feestvreugde. Want ondanks dat we weinig winnen en scoren is de vrijdagavond vrouwen 30+ toch gewoon een feest.

 

Volgende speelavond is 12 november, thuis bij Bunnik ’73. We spelen onze eerste wedstrijd om 20.00 uur. We verwachten natuurlijk een volle tribune met vlaggen, toeters, spandoeken en aanmoedigingen. Na afloop kun je dan met ons de 3e helft meevieren……

 

Eef