Eindelijk was het weer zover,
de vrouwen 30+ mochten na lange tijd weer aantreden voor hun 7×7-toernooi op de vrijdagavond. Na een aantal trainingsavonden en oefenpartijtjes met de recreanten-dames was het wel weer spannend om voor het “echie” te spelen.
Onze eerste wedstrijd tegen FC Driebergen zijn we goed van start gegaan. FC Driebergen begon gevaarlijk maar de verdedigers met debutant Felice stonden hun mannetje…of vrouwtje. We kregen zelfs een aantal kansen. Na een kwartier voetballen bleef het 0-0 en was ons eerste punt van dit seizoen een feit!
De tweede wedstrijd was van een ander kaliber. Delta Sports had alles goed op orde en binnen no time keken we tegen een 4-0 achterstand aan!
Een korte break met soesjes (aangeboden door Vreeswijk als troost voor de wegvallende 3e helft vanwege de Corona-maatregelen) gaf ons weer power!
Ook de support van de geblesseerde Annu en het coachen van Eef gaven een boost.
En zelfs Brederodes, onze 3e tegenstander hielp ons met een eigen doelpunt. De tactische dubbele wissel in de voorhoede maakte het feest helemaal compleet: een hattrick van Suus(nog een debutant in ons team)!!! Eindstand 1-4.
De laatste wedstrijd tegen Vreeswijk moest weer hard worden gewerkt in de verdediging. Met 3-0 verlies als eindresultaat. Met water, welverdiende kikkertjes en sushi hebben we de avond in de buitenlucht afgesloten.
We zijn er trots op dat de vrouwen 30+ de stijgende lijn van het afgelopen seizoen hebben doorgezet! We kijken weer uit naar onze volgende toernooi-avond. TGIF!!

Door Saskia Rijnbende