Zonder coach en zonder keeper is deze competitie gestart bij Focus in Culemborg. Vol goede moed gingen we van start tegen de ons wel bekende dames van Vreeswijk. Zoals het een diesel betaamt moest we er even inkomen maar met Joëlle op goal kregen we gelukkig maar 2 tegendoelpunten. De spirit zat er goed in en het kon vanaf nu alleen maar beter gaan. Ook Conny zat goed in haar rol, misschien iets te goed want ze coachte ook de scheids van de eerste 2 wedstrijden.
Hard werken werd voor Eva beloond; een schot naast de keeper leverde deze keer een prachtige goal tegen Delta. Dat gaf een boost voor de volgende wedstrijd. Een superleuk duel tegen Brederodes. Myrthe was duidelijk the woman of the match. Als mid-achter een Keurig doelpunt. We gaven goed druk en dat resulteerde ook in een welverdiende treffer door Laura die er in totaal een marathon op had zitten, wat een conditie. Er werd goed overgetikt. Iedereen was het erover eens dat we in deze poule goed op onze plek zitten.
Ook Focus was een zeer gelijkwaardige wedstrijd. Sanneke moest het veld van de andere kant bekijken, namelijk als mid-achter. Een goal hing in de lucht, maar helaas volgende week weer een kans. Het ging een stuk beter dan het Nederlands elftal. We kijken uit naar volgende week bij Delta Sport.

Geschreven door Team 30+.

foto van Doris, dochter van Laura met DE SVO romper