Vrijdagavond 4 november bij Kampong. Dus op de fiets naar Utrecht. Een kleine warming up hadden we dus al kunnen doen. Enorm groot complex, dito fietsenstalling en clubhuis.

De eerste wedstrijd tegen SVM dit keer. Met 4 wissels begonnen we aan de wedstrijd. Buiten het veld een supportersschare voor Lisette2 (dochter helemaal uit Groningen) en Kitty. Laatstgenoemde beleefde haar competitiedebuut. Enigszins onwennig dartelde zij in de voorhoede rond. Maar dat zal snel wennen. Vroeg na afloop ook of ze om een wissel mocht vragen tijdens de wedstrijd of dat ze moest wachten op een wissel van de coach.

Vorige keer kreeg SVM ons er met ruime cijfers onder maar deze avond was dat anders. Een gelijk opgaande strijd waarbij SVM wel iets de overhand had. Suus werd ongelukkig op haar voet getrapt en bleef liggen. Geen waterzak en kusje erop mag ook niet meer. Dan maar even buiten de lijnen. De wedstrijd ging naar de 0-0 als eindstand. Door wat gefrutsel in het hart van onze eigen verdediging wist een speelster van SVM toch nog een laatste zetje te geven aan de bal die daardoor over onze doellijn rolde. Jammer, toch nog 1-0 verloren.

Hierna een wedstrijdje rust en dat kwam goed uit. In dat half uur gutste de regen uit de hemel. Tegenstanders drijfnat, wij kurkdroog.

Sporting70 was de volgende tegenstander. Hier hebben we al veel vaker tegen gespeeld en de uitslag is afhankelijk van wie er bij Sporting in het veld staan. Ze hebben 1 of 2 speelsters die ver boven het niveau van de rest presteren. Ook hier een redelijk gelijk opgaande strijd waarbij Conny zich wel een aantal malen moest laten gelden. Helaas deed ‘die ene’ toch weer mee en overliep ze 2 maal het hele veld om vervolgens verwoestend uit te halen. De derde keer stond Conny in de baan van het schot. 2-0 verloren.

Dan DeltaSports. De laatste keren ook een tegenstander waar we niet van hoeven te verliezen. Maar dit keer gingen we er met 4-0 af. Zij hebben toch iets meer voetbal in het team en de ene keer komt dat eruit de andere keer niet. Deze keer wel. Snel vergeten.

Laatste wedstrijd tegen Kampong onze gastvrouwen. Tot nu toe een keer gewonnen en gelijkgespeeld. Wat zou het nu worden? We waren sterker maar het ontbreekt nog aan de afwerking. Het wilde steeds net niet lukken. Daarom bleven we op 0-0 steken.

Als met al weer een leuke avond. Voor de 2e keer hielden we de nul. Uw reporter moet dan gelijk denken aan Frits van Tuurenhout die vroeger op de TV de voetbaluitslagen voorlas. Wie herinnert zich daarbij niet zijn legendarische nul-nul. Is vast nog wel iets van te vinden op het internet. Dank aan de supporters. In de immense kantine was het gezellig druk met heel veel teams. Het kostte wat moeite maar toch wisten we de 3e helft weer op onze naam te zetten. Een hockeyteam was ons de baas maar dat telt niet.

Eef