Maandagavond 17 juni gingen de vrouwen-recreanten op tegenbezoek in Maarn. De eerste ontmoeting begin mei was door de ietwat jongere vrouwen van Maarn gewonnen. Voor Bunnik ’73 was deze nieuwe ervaring van het spelen van een echte wedstijd nuttig en leerzaam. De trainingen op vrijdagavond werden er op aangepast. Dat had zijn effect. Er werd veel beter samengespeeld en de beste kansen waren voor Bunnik ’73.

In het tweede kwart kwamen onze vrouwen zelfs op voorsprong door een doelpunt van Eva. Het was een leuke wedstrijd waarbij beide teams, in de hitte van de avond, aan elkaar gewaagd waren. Kansen over en weer. In het derde kwart maakte Maarn de gelijkmaker. Het vierde kwart was daardoor ‘quitte of dubbel’. Helaas konden onze vrouwen het net niet meer bolwerken en ging Maarn er ook dit keer met de winst vandoor. Allemaal niet belangrijk. We hadden een gezellige avond en hebben weer bijgeleerd. De vrouwen zijn en blijven enthousiast.

Er wordt serieus nagedacht over deelname aan de Vrouwen 30+ 7×7 vrijdagavond najaarscompetitie. Uiteraard werd de avond afgesloten met een borrel en een knabbel. Weer een ervaring rijker gingen we met een glimlach huiswaarts.

Eef Goes